Quiro Administratie & Advies

Met de oprichting van Quiro hebben wij onze krachten en kennis gebundeld om kwalitatief hoogwaardige en betaalbare financiële dienstverlening aan te bieden.

Kennismaking

Wij vinden het belangrijk dat je een klik hebt met de personen waar je de administratie van jouw onderneming en persoonlijke gegevens, aan toevertrouwd. Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismaking.

LinkedIn E-mail
Quinta de Goey Mede-eigenaar
LinkedIn E-mail
Ron van Vemde RB Mede-eigenaar

Na het behalen van mijn diploma Administrateur ben ik in 2008 gaan werken bij een accountantskantoor als assistent-accountant. Hier kreeg ik de mogelijkheid te starten met de bachelor opleiding Accountancy.

Na 7 jaar in de accountancy heb ik 2 jaar als hoofd administratie gewerkt bij een jong innovatief bedrijf. Hier heb ik de waarde en efficiëntie van een geautomatiseerde en gedigitaliseerde administratie zelf ervaren. De accountancy bleef echter toch lonken en ik ben wederom gaan werken bij een accountantskantoor als senior assistent-accountant en relatiebeheerder. Door omstandigheden heb ik mijn opleiding een periode moeten onderbreken, maar nu heb ik de afrondende fase van mijn bachelor opleiding Accountancy bereikt.

Een geautomatiseerde, online administratie wordt steeds meer de norm voor ondernemers.  Optimale inrichting van de boekhoudsoftware is de fundering van uw administratie en de basis voor een efficiënte werkwijze en uw informatiebehoefte. Maar waar te beginnen?

Ik begeleidt u bij de overstap naar online boekhoudsoftware of help u bij de optimalisatie en herinrichting van de processen binnen de online boekhoudsoftware.

Door de kennis en ervaring opgedaan in de afgelopen jaren verzorg ik uw volledige administratie van verwerking, tot rapportage, fiscale aangiften en advies. Ik sta u te woord voor al uw administratieve en fiscale vragen.

Persoonlijke eigenschappen:
– proces- en klantgericht
– deskundig
– nauwkeurig

Al ruim 13 jaar ben ik werkzaam in de accountancy. Na het behalen van de diploma HBO Bedrijfseconomie ben ik in loondienst gegaan bij een accountantskantoor als assistent accountant. Bij dit kantoor heb ik de kans gekregen om mijzelf te breed te ontwikkelen en daarnaast ook de opleiding Register Belastingadviseur gevolgd en met goed gevolg weten af te ronden.

De werkzaamheden waren niet beperkt tot één specifiek onderdeel, maar betrof de volledige dienstverlening behorende bij de klant. Van handmatig inboeken tot de uiteindelijke fiscale aangiften en de gesprekken met de klant.

De laatste jaren wordt het steeds duidelijker dat automatisering een steeds grotere rol gaat spelen in de accountancy. Software ontwikkelaars zijn volop bezig om alle processen omtrent de financiële administratie te verbeteren. Zowel op het gebied van efficiëntie als informatieverschaffing.

Mijn persoonlijke motivatie is dan ook echt sterk gericht op het ondersteunen en adviseren van de klant. Ik vind het belangrijk dat de ondernemer zelf weet wat er op financieel vlak speelt in haar bedrijf. Nu begrijp ik echt wel dat niet alle ondernemers daar tijd, zin of behoefte aan heeft, maar de vraag is: weten zij voldoende op welke manieren dit  toch op een prettige manier te realiseren is? Ik neem deze uitdaging dan ook graag aan. De uitdaging om innoverende software oplossingen in te zetten om aan de behoeftes van de klant te kunnen voldoen, zonder dat zij een nare bijsmaak krijgt bij het voeren van haar boekhouding.

persoonlijke eigenschappen:
– flexibel
– creatief, out-of-the box denkend
– professioneel