Gewoon goede dienstverlening!

Onze dienstverlening zien wij als een samenwerking met de ondernemer. Via korte lijnen en door middel van pro-actief adviseren voorzien wij de ondernemer van informatie. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er geen drempel is om contact met ons op te nemen, waardoor de samenwerking ook echt van 2 kanten kan komen!

Financiële administratie

Samen met ons weet je als ondernemer waar je financieel aan toe bent en krijg je alleen hetgeen waar je behoefte aan hebt!

Je wilt zelf (deels) de financiële administratie verwerken?
Wij helpen je om zelfstandig een boekhouding te voeren. Hierdoor hou je grip op uw zaak. Weet je zelf of jouw klanten je volledig en tijdig betalen. Je bent volledig in controle van jouw eigen administratie! Wanneer je als starter nog geen keuze in boekhoudsoftware heeft gemaakt, kunnen wij je helpen om de keuze te maken die past bij je onderneming.

Mocht je de financiële administratie willen uitbesteden, dan kunnen wij deze uiteraard volledig verzorgen, ongeacht de boekhoudsoftware die je eventueel al in gebruik hebt.

Naast het verzorgen of controleren van de financiële administratie verzorgen we ook je eventuele aangifte omzetbelasting, per maand, per kwartaal of per jaar. Mocht je onder de kleine ondernemersregeling (KOR) vallen, dan valt hier de bewaking van de omzetdrempel ook onder.

Door de boekhouding periodiek te verwerken krijg je gedurende het jaar inzicht in de resultaten. Hierdoor kom je minder snel voor verassingen te staan en kunnen wij gezamenlijk, op het moment dat het nodig is, betere keuzes maken!

Salarisadministratie

Personeel wordt door de meeste bedrijven gezien als de belangrijkste waarde van de onderneming. Een belangrijk onderdeel van een goed personeelsbeleid is een adequate salarisadministratie. Wij zorgen voor een stipte en juiste verwerking van de salarisadministratie.

Wij ondersteunen werkgevers in verschillenden branches. Voor de verschillende branches kan er sprake zijn van een collectieve arbeidsovereenkomst (CAO) of een verplichte bedrijfstakpensioenregeling. Wij zorgen ervoor dat je als werkgever weet wat je plichten zijn binnen de CAO en adviseren waar nodig!

Wij maken gebruik van salarissoftware Visma Nmbrs. Via onze eigen portaal krijg je als werkgever toegang tot alle benodigde salarisdocumenten, van loonstroken en betaalbestanden tot de ingediende loonaangiften. Ook kunnen medewerkers zelf toegang krijgen tot hun eigen portaal, waar zij zelf hun loonstroken en jaaropgaven online kunnen raadplegen

Rapportages

Jaarlijks stellen wij voor B.V.’s de jaarrekening op, verzorgen wij de aangifte vennootschapsbelasting en eventuele dividendaangifte met bijbehorende notulen en zorgen wij voor de deponering van de publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel.

Eenmanszaken en VOF’s zijn niet verplicht een jaarrekening uit te brengen, een beknopt rapport of een bijlage in de aangifte inkomstenbelasting volstaat. Wil je toch een uitgebreid rapport? Dan is dat uiteraard geen enkel probleem!

Naast de standaard jaarlijkse werkzaamheden, kan je ook aanvullende wensen en/of verplichtingen hebben.

  Heb je tussentijdse cijfers of een begroting nodig voor een financiering?
  Wens je ondersteuning bij het opstellen van interne prognose waar je later je werkelijke cijfers tegen kunt afzetten?
  Heb je behoefte aan bepaalde omzet of kosten analyses, om meer inzicht te krijgen?
  Moet je cijfers aanleveren aan een branche organisatie?
  Moet je cijfers aanleveren aan een bank?

Ook hiervoor zijn wij de juiste partner!

Verbetering administratieve processen

Wij begeleiden en ondersteunen met het efficiënt inrichten van de software en de bijkomende processen. Het doel is hierbij efficiënt boekhouden door gebruik te maken van automatische boekhouden. Een goed ingerichte administratie, maakt het mogelijk dat je efficiënt kan boekhouden, dit bespaart tijd en geld. Dit doen we voor alle administraties die wij verzorgen, dat is de basis!

Voorbeelden hiervan zijn: transitie naar een ander boekhoudsoftware, inrichten van een voorraadbeheersysteem of koppelen van webshops en betaalproviders aan de boekhouding.